Ollaan nyt tehty töitä ihan vaan kotioloissa ja lisäksi käyty joukkotreeneissä. Ollaan Iinan kanssa tahkottu noutokapulan suuhun ottamista ja pitämistä, ylpeydeksi voinkin kertoa edistys alkaa näkyä, Iina osaa jo hetken pitää kapulaa suussa :) Jasu oppii seuraamista mallikkaasti ja muutenkin tytöt näyttävät tätä nykyä tokoilijoiden lahjojaan oikein olan takaa :)

1944431.jpg

Iina on alkanut vähän sosiaalistua, enää ei räyhätä kaikille vastaantuleville. Myös treenikavereissa ja muuten tutuissa hilpeyttä herättänyt 'ei koske' käsky on alkanut toimia, enää ei vieraiden ihmisten luokse noin vain sännätä. Uskotaan että ei saa vieraisiin koskea. :DD
Muutenkin on alkanut vihdoin ja viimein olla kivaa kulkea tyttöjen kanssa, ei tarvitse (hirveästi..) hävetä kun koirat räyhäävät remmien päässä. Tunnen nyt itsenikin tosi onnistuneeksi kouluttajaks kun koirat tottelee edes suurimman osan ajasta.

Nyt myös mamma on addiktoitunut valokuvaamiseen uuden hienon kameran myötä. Eli vihdoinkin meille muutti Canonin järkkäri, malliltaan EOS 350D. Koiraparat joutuvat pitkin lenkkiä pysähtelemään poseeraamaan kuvaajalle. No, paikallaolosta on ollut siinä paljon hyötyä ja on tullut sitä käytettyä.

HYVÄÄ SYKSYÄ!
1944457.jpg