Huhhuijjaa, nyt taas agilitysta ollut pitkä tauko joka tulee vielä jatkumaankin. En edes ole ilmoittautunut kenenkään koirista kanssa agikurssille. Sen sijaan Iinan kanssa yritetään monien alkeiskurssien sun muiden jälkeen päästä vihdoinkin tokon jatkokurssille TamSKille, Johanna Nybergin koulutettavaksi. Ens maanantaina ilmoittautuminen kursseille, toivotaan että mahduttaisiin jatkoon <:

1878971.jpg

Kotona kylläkin harjoiteltu todella ahkerasti Veeran ja kääpiösnautseri Rekun kanssa kaikkia mahdollisia liikkeitä, me pääasiassa keskittyen ennakoinnin karsimiseen ja ALOn liikkeisíin - kisat mielessä.. Iina onkin toiminut aivan älyttömän hienosti! Ilmeisesti karvojen mukana tippunut itsepäisyys ja junttiluonne muutenkin. Tämän lisäksi Jasusta on kuoriutunut supertokoilija, tekee iloisesti ja energisesti ja oppiikin vielä nopeasti! Ennen pentuja tulee olemaan agilitytauko, mutta ehkä se täytetäänkin sitten tokon treenailulla..? ;)

Nyt ei olekaan edes mätsäreitä tiedossa, saati sitten muita kisoja. Agilityssa yritetään päästä iänikuisista hylyistä eroon ja saada kepit kuntoon Jasun kanssa, mutta tokossa vaan jankataan kaikkien kanssa samaa vanhaa. Mätsäreissä ei olla käyty piiitkään aikaan, tulisi sellainenkin nyt tähän lähistölle niin mentäisiin Siffisaffin kans harjottelemaan sitäkin puolta x)