Ensimmäiset tokokisamme Iinan kanssa, vaikkakin epäviralliset. :) Samassa tapahtumassa oli myös mätsäri, jonne Jasu ilmoitettiin mukaan.Tuomarina möllitokossa Taina Aura ja mätsärissä Juha Putkonen.
Mätsärin tulos oli todella upeasti punaisten kakkonen, ja palkintopussista löytyi vähän kaikkea; puruluita, leluja, kuppi, naksutin.. täytyy perehtyä naksuttimen käyttöön jos vaikka Jasulle alkaisi testaamaan miten toimii. :b

Tokon liikkeet olivat ALOssa olevat, joskin vapaana seuraaminen oli jätetty pois. Ympäristö oli todella paljon häiriötä sisältävä, jäähallin parkkipaikka jossa harhaili mätsäriporukkaakin, joten hieman Iinan keskittyminen harhaili, ja omien pikku mokailuiden takia joissakin liikkeissä meni hieman pipariksi suoritus, kuten vaikka liikkeestä maahanmenossa, jossa Iina nousi istumaan heti kun palasin sivulle, ennakointia löytyi vähän myös muissa liikkeissä. Harjoituksen puutetta :) Mutta vastapainoksi huonommin menneille liikkeille, luoksetulo oli aivan mahtava. Iina pysyi nätisti, tuli lujaa ja suoraan, istui hienosti sivulle.. Sitä mieltä oli tuomarikin, luoksetulo oli kymppi. Siitä olinkin jo toooosi ylpeä <3 Kokonaisvaikutelma oli 9,5! Sijoituksena oli hienosti 3! :DD Nyt vain treenaamaan hirveästi sitten huomiseen möllitokoon.

1879005.jpg